5 ALASAN MENGAPA PEJABAT ANDA MEMERLUKAN AMULTIFUNCTION COPIE

Jadi, mungkin anda beranggapan bahawa pejabat anda hanya boleh mengeluarkan semua kertas kerja yang diperlukan ke kedai cetak tempatan?

Baiklah, fikirkan semula. Mempunyai mesin mesin fotokopi di pejabat anda dapat memberi manfaat kepada perniagaan anda dengan cara yang signifikan.

Oleh itu, tanpa ada pertimbangan lebih lanjut, berikut adalah 5 sebab utama mengapa anda harus membeli mesin fotokopi untuk perniagaan anda.

1.     Mesin penyalin sangat pantas!

 

Sebilangan besar mesin penyalin moden dapat membuat kerja cepat daripada pekerjaan percetakan. Dan sekarang dengan sebilangan besar mereka mempunyai keupayaan mencetak tanpa wayar, pekerja anda dapat menghantar dokumen tersebut dari jauh. Ini bermaksud bahawa kerja percetakan dapat diselesaikan dalam beberapa saat.

2.     Mempunyai mesin salin di rumah akan menjimatkan masa anda!

Sekiranya anda mengeluarkan percetakan anda ke kedai tempatan, anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda dalam perjalanan. Mungkin anda mempunyai pembantu, tetapi anda akhirnya akan menghabiskan waktunya dalam perjalanan untuk mengambil pekerjaan percetakan anda. Sekiranya anda menggunakan pepatah lama masa itu = wang daripada anda akan cepat membeli mesin fotokopi dan bukannya menggunakan kedai.

3.     Anda boleh membeli diperbaharui!

Anda mungkin atau tidak tahu bahawa ada mesin yang diperbaharui tersedia untuk dijual. Mesin ini boleh dibeli dengan harga lebih murah daripada membeli yang baru. Sering kali anda akan terkejut apabila mengetahui simpanan anda!

4.     Mesin penyalin boleh disewa!

Ya, betul. Kami menawarkan harga pajakan yang hebat pada mesin fotokopi! Ini bermakna anda boleh menggunakan mesin fotokopi untuk sekerap yang anda perlukan dan mengembalikannya setelah anda selesai. Pajakan tersedia untuk semua jenis anggaran.

5. PDF tidak dapat dibaca!

Betul. Penyelidik mendapati bahawa kebanyakan pekerja mengabaikan PDF. Sebilangan besar pekerja lebih biasa membaca dokumen fizikal sebagai gantinya.