Panel operasi intuitif

Panel operasi yang mudah disesuaikan menampilkan skrin utama peribadi anda dengan pilihan dan tetapan anda sendiri. Butang utama membawa anda kembali ke skrin utama. Slot SD / USB bersepadu membolehkan kerja anda terus dari sumber luaran. Pada masa yang sama, ergonomi individu dijamin dengan panel yang boleh dimiringkan.

Enhanced internal controller

Quota Settings per user group or user allow you to manage the operation costs of the device. Combining high throughput with sustainability, the controller also features an Eco-Friendly indicator that shows the paper settings history for more e      cient usage. The USB/SD slot permits the easy printing of PDF, JPEG and TIFF les.

Kurang masa, kurang tenaga, kurang kesan persekitaran

Teknologi canggih memotong sampah dari sampul yang berkerut dan berkerut, dan mengurangkan elektrik. Sampul surat boleh diberi makan dengan lebih dipercayai dan dicetak dengan kualiti yang lebih baik. Waktu pemulihan yang lebih rendah dari mod tidur hingga operasi bermaksud peranti anda memanaskan lebih cepat. Menjimatkan masa dan mengurangkan kesan persekitaran.

Keselamatan, selalu

Capai keselamatan maklumat dengan fungsi Copy Control yang menghalang penyalinan dokumen yang tidak dibenarkan. Enkripsi yang dipertingkatkan (AES256bi, SHA2) dan enkripsi HDD untuk pengimbasan dan keselamatan cakera keras, tambahan untuk melindungi dokumen anda. Pengimbasan yang selamat ke Mel Web melalui SMT dengan SSL yang dienkripsi menambah lapisan keselamatan lain pada peranti anda.

Bekerja keras dan cekap

Cetakan warna 55 yang mengagumkan setiap minit dapat dilakukan dengan cepat. Dulang kertas yang besar dan pengumpan dokumen yang sangat berkesan mempercepat pergantian tugas. Pengguna dapat melihat pratonton dokumen yang dipindai untuk memeriksa data sebelum penghantaran, menghilangkan kesalahan yang berpotensi mahal atau memalukan.

Oce logistics

Memudahkan dan mengatur banyak tugas standard untuk meningkatkan dan meningkatkan throughput. Pengimbasan berwarna ke e-mel, PDF, FTP, SMB, NCP, USB / SD dan URL memudahkan banyak tugas penyalinan dan pengedaran. Halaman cetakan sepanduk memisahkan setiap pekerjaan dengan ringkasan output. Walaupun kuota cetak, boleh diset semula setiap pengguna atau kumpulan, mengurangkan kos tenaga dan kesan persekitaran.