Ciri untuk Ricoh Color Copier MPC 3504

1) Masa untuk menaik taraf

Semasa tempat kerja digital anda berkembang, anda memerlukan teknologi canggih untuk terus produktif, meningkatkan kecekapan, dan mengawal kos. Peranti canggih beberapa tahun yang lalu mungkin memberikan jumlah kos pemilikan yang rendah sekarang. Kami memahami keadaannya. Oleh itu, inilah sebab mengapa pencetak multifungsi baru kami menampilkan teknologi inovatif seperti Panel Operasi Pintar yang intuitif, Teknologi Selalu Semasa (ACT) dan penyambungan awan.

2) Peranti all-in-one yang menjadikan setiap tugas menjadi produktif

Gunakan pencetak multifungsi laser warna (MFP) Ricoh MPC 3504 untuk mencetak, menyalin, mengimbas dan faks maklumat dengan cepat. Dapatkan les dari pelayan, awan atau peranti mudah alih peribadi anda dan hantarkan ke mana sahaja dalam sekejap dengan pelbagai keupayaan imbasan hingga mudah atau mengimbas dokumen cetak dua sisi pada 180 gambar seminit (ipm) dari Feeder Dokumen Single Pass (SPDF). Untuk mencetak dengan kelewatan yang lebih sedikit, anda boleh menyimpan sehingga 3.000 les pada pelayan dokumen bersepadu dan menambahkan baki pilihan untuk menambah kapasiti kertas hingga 4,700 helai.

3) Buat titik anda dengan warna

Kesan penonton anda dengan resolusi 1.200 dpi dan pengeluaran semula tepat pada brosur, persembahan dan dokumen lain hingga 12 “x 18” dan pada stok yang lebih tebal (hingga 300 gsm). Buat semula warna RGB, CMYK dan PANTONE® kelas profesional dengan harga rendah setiap hari dengan Pengawal Fiery® pilihan baru. Anda bahkan boleh menggunakan MFP untuk membuat sepanduk ukuran poster yang lebih besar – tanpa melabur dalam pencetak format lebar.

4) Bijak, permudahkan

Selesaikan cara anda bekerja dengan Panel Operasi Pintar Super VGA 10.1 ″, menggunakan kawalan tatal pinch-and-ick, drag-and-drop dan swipe yang sama yang terdapat pada telefon pintar dan tablet hari ini. Pilih dari pelbagai antara muka pengguna, kawalan satu langkah yang mudah diakses, widget kaya maklumat dan banyak lagi – semuanya direka untuk mengurangkan langkah manual berulang. Anda bahkan boleh menambahkan aplikasi perisian pilihan untuk melancarkan kerja dokumen anda yang lebih kompleks. Antara muka pengguna semua digital menawarkan navigasi yang mudah dan intuitif sehingga anda dapat memanfaatkan lebih banyak butiran dan memeriksa dan menukar tetapan dengan serta-merta.

5) Pergi dengan cara anda sendiri

Gunakan kawalan satu sentuhan pada Panel Operasi Pintar untuk membuat jalan pintas untuk tugas yang anda laksanakan dengan kerap. Contohnya, Salinan Kad Pengenalan menyalin bahagian depan dan belakang ke satu sisi selembar kertas, menjimatkan masa anda. Untuk lebih banyak aplikasi kerja, muat turun sahaja dari Laman Aplikasi Ricoh dan letakkan terus di Skrin Utama untuk akses segera.

6) Selesaikan dengan pilihan pembuatan dokumen

Pilih dari pelbagai pilihan dokumen automatik untuk memenuhi keperluan pengendalian kertas unik anda. Gunakan Hybrid Staple kurang + Stapler Finisher untuk mengautomasikan pengeluaran pada kedua-dua pekerjaan yang lebih kecil tanpa staples dan pekerjaan yang lebih besar dengan staples, dan memenuhi masa pemulihan yang paling cepat walaupun menggunakan tenaga kerja yang lebih sedikit dan bekalan yang lebih sedikit.

 

7) Pilihan cetak mudah alih untuk bekerja di mana sahaja

Anda boleh menghantar pekerjaan mencetak ke pencetak laser multifungsi Ricoh MP C3504 terus dari peranti mudah alih anda tanpa melabur dalam utiliti, pemacu dan perisian tambahan. Muat turun aplikasi RICOH Smart Device Connector untuk mengambil les digital dari awan atau alamat dari senarai kenalan peribadi anda, dan hantarkan dari MFP ke mana-mana destinasi pada bila-bila masa.

8) Jejaki kemajuan anda dengan pengurusan pencetak dan pilihan kawalan kos

Dengan pengesahan pengguna, setiap pengguna harus log masuk ke peranti multifungsi melalui kod laluan peribadi atau kod bil. Kemampuan Embedded Near Field Communication (NFC) juga membolehkan pengguna log masuk dengan kad jarak apabila anda menambahkan Pembaca Kad NFC pilihan. Terapkan perisian perakaunan pihak ketiga pilihan untuk caj balik atau perisian pengurusan pencetak pilihan untuk mengesan semuanya dari jauh dengan amaran automatik dan pemantauan pemantauan. Untuk penyelesaian masalah yang lebih rumit, meja sokongan kami dapat beroperasi dan memastikan panel operasi pintar anda dari jauh dan mengenal pasti kawasan masalah untuk anda.

9) Menjimatkan kuasa dengan pencetak tenaga-e

Terima kasih kepada sensor pengesanan gerakan terbina dalam yang inovatif, anda dapat memulakan operasi memasukkan kunci dengan segera setelah menyentuh skrin panel untuk mengeluarkan MFP dari mod tidur. Manfaatkan Penggunaan Elektrik Khas 1.3kWh / minggu – untuk mengurangkan kos tenaga anda. Turunkan kesan persekitaran anda melalui penilaian EPEAT® Gold dan sijil ENERGY STAR ™.